Search

Enter keywords

ISO 9001:2000 Certificate

 

Company News

Заработете 33% со Samsung принтери и тонери!!!
  4/27/2009
Заработете 33% со Samsung принтери и тонери!!!

PRN MLJ SM ML-2571N 

Заработете 33% со популарниот, Network & DOS ready mono laser принтер - Samsung ML-2571N, кој е опремен со многу често бараната LPT (parallel) порта! Овој модел го таргетира SOHO-SMB пазарен сегмент на деловни корисници, примарно за користење од страна на мали работни групи, а се одликува со  значително поволна цена за разлика од клучните конкурентски модели со исти перформанси, продолжена гаранција на 2 години!. Промоцијата трае до 30.06.2009.

Samsung_ML-2571N

Спецификација:
ML-2571N , 24 стр/мин, 9 сек., 1200x1200 dpi, 32 MB, PCL 6,PostScript 3, 250 листови, Ethernet,Parallel,USB, Месечен капацитет 10.000 стр., Toner ML-2010D3

Samsung ML-2571N обединува различен вид на функционалности кој го истакнуваат во квалитетот на печатениот материјал како и брзината на печатење, а сето тоа "спакувано" во мали димензии.

Поради малите димензии овој принтер може да се позиционира на работното биро или пак друго место во канцеларија.

Главните карактеристики на овој модел би можеле да се опишат како: брзина на печатење 24 стр. во минута, резолуција на печатење од 1200x1200 dpi, 32 MB вградена меморија, PostScript3 i PCL6 емулација, USB2.0 и Parallel порт за спојување како и многу други.

Samsung ML-2571N, не е "heavy-duty" уред што го прави компатабилен за мали работни групи кои имаат централизиран систем на печатење, а емулацијата и паралелното поврзување го прават еден од ретките принтери кои можат да поддржат печатење од постарите SW опкружувања , како што е DOS.

Конкуретски модели:
1200x1200dpi (како и ML-2571N); HP P2055DN Lexmark E260DN
600x600dpi (пониска HW резолуција од ML-2571N); HP P1505n, Lexmark E120N

Потрошен материјал:
Шифра: 0490363 ML-2010D3, Tip Toner, Боја Black, капацитет 3000 стр., поддржува  ML-2010/2571N, 

Позиционирање во асортиманот:
Mono Laser печатачи; ML-1640 > ML-2240 > ML-2571N > ML-2850DR > ML-2851NDR >ML-3471ND > ML-4050N > ML-4551NDR


PRN MLJ SM ML-2850DR

Заработете 33% со новиот производ, најмал на светот - Duplex ready mono laser принтер - Samsung ML-2850DR, кој таргетира Personal-SOHO-SMB пазарен сегмент на деловни корисници, примарно за индивидуална употреба, а се одликува со  значително поволна цена за разлика од клучните конкурентски модели со исти перформанси, продолжена гаранција на 2 години!. Промоцијата трае до 30.06.2009.

Samsung ML-2850DR


Спецификација:

ML-2850DR, 28 стр/мин, 8.5 сек., 1200x1200 dpi, 32 MB, надградба на меморја 160 MB, Epson,IBM,PCL 6,PostScript 3,SPL, 250 листови, USB, Duplex automatic, Месечен капацитет 50.000 стр., Toner ML-D2850B

Конкурентски модели:
HP P2055D, Lexmark E260D

Потрошен материјал:
Шифра: 0490524 ML-D2850B, Тип тонер, боја Black, капацитет 5.000 стр., поддржува ML-2851ND; ML-2850D, ML-D2850B/ELS, 

Додатоци:
Интерна мрежна картичка, 128MB меморија, дополнителна фиока 250стр (за повеќе информации обратете се кај Вашиот продажен референт во Паком Компани)
Позиционирање во асортиманот:
Mono Laser печатачи; ML-1640 > ML-2240 > ML-2571N > ML-2850DR > ML-2851NDR >ML-3471ND > ML-4050N > ML-4551NDR


News

In the dynamic business environment, we all confront daily with new challenges... We help you to perform better!