Search

Enter keywords

ISO 9001:2000 Certificate

 

Company News

Паком Компани овластен дистрибутер на брендовите Panasonic и Philips во Македонија
  9/19/2008
Паком Компани овластен дистрибутер на брендовите Panasonic и Philips во Македонија

Задоволство ни е да Ве известиме дека Паком Компани стана овластен дистрибутер на добро познатитe брендoви  Panasonic и Philips за Македонија.

Ова значи дека го збогативме нашeто продуктивно портфолио со уште два високвалитетни брендови, со што во нашата понуда во иднина ќе бидат вклучени производи од целата палета на Panasonic и Philips, почнувајќи од аудио/видео опрема, како и уреди за домаќинство.

Основна одлика на двата бренда е тоа што се карактеризираат како водечки во индустријата во која делуваат, со иновативен пристап и развивање на производи кои на највисок можен начин ќе ги задоволуват желбите и потребите на потрошувачите.


News

In the dynamic business environment, we all confront daily with new challenges... We help you to perform better!