Search

Enter keywords

ISO 9001:2000 Certificate

 

Company News

Дополнителни информации за нова адреса и контакт телефони на Паком Компани
  1/12/2008
Дополнителни информации за нова адреса и контакт телефони на Паком Компани

Почитувани партнери,

Ве информираме дека сабота, 12 јануари, Паком Компани нема да работи, поради селење на седиштето на компанијата.

Новата адреса на Паком Компани е 
Ул. 15-ти Корпус бр.3
1000 Скопје

Контакт телефони
Тел.:  +389 (0) 2 3202 800
Факс: +389 (0) 2 3202 892

Со нашата испорака продолжуваме од понеделник, 14.01.2008 год., по редовниот редослед.

Паком Компани Ви посакува пријатен викенд.


News

In the dynamic business environment, we all confront daily with new challenges... We help you to perform better!