Search

Enter keywords

ISO 9001:2000 Certificate

 
Home » News »

News

4/27/2009
Заработете 33% со Samsung принтери и тонери!!!

PRN MLJ SM ML-2571N 

Заработете 33% со популарниот, Network & DOS ready mono laser принтер - Samsung ML-2571N, кој е опремен со многу често бараната LPT (parallel) порта!

More...
9/19/2008
Паком Компани овластен дистрибутер на брендовите Panasonic и Philips во Македонија

Задоволство ни е да Ве известиме дека Паком Компани стана овластен дистрибутер на добро познатитe брендoви  Panasonic и Philips за Македонија.

More...
1/12/2008
Дополнителни информации за нова адреса и контакт телефони на Паком Компани

Почитувани партнери,

Ве информираме дека сабота, 12 јануари, Паком Компани нема да работи, поради селење на седиштето на компанијата.

Во продолжение Ви ja приложуваме  новата адреса, како и новите контакт телефони на Паком Компани.

Новата адреса на Паком Компани е 
Ул. 15-ти Корпус бр.3
1000 Скопје

Контакт телефони
Тел.:  +389 (0) 2 3202 800
Факс: +389 (0) 2 3202 892

More...
9/1/2006
Pakom is bought by M SAN Grupa, leading regional IT distribution company
PAKOM Company held a press conference - today is announced takeover by M SAN Grupa, leading IT distribution company in Croatia. More...

News

In the dynamic business environment, we all confront daily with new challenges... We help you to perform better!