Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

РАСПОРЕД ЗА ИСПОРАКА НА ОПРЕМА


Македонија
 
Понеделник Вторник Среда Четврток Петок
Резервиран ден за испорака на поголеми пратки во билокој град во Македонија Неготино Велес Штип Тетово
Гевгелија Кавадарци Кочани Гостивар
Богданци Прилеп Виница Кичево
Валандово Битола Куманово Струга
Струмица Ресен Крива Паланка (по договор) Охрид
Радовиш   Кратово (по договор) Дебар (по договор)
Штип (по договор)   Пробиштип (по договор)  
Свети Николе   Делчево (по договор)  
      Берово (по договор)  
      Пехчево (по договор)  
      Свети Николе (по договор)  

 

Скопје

Понеделник Вторник Среда Четврток Петок
Ѓорче Сервисни Центри Ѓорче Сервисни Центри Ѓорче
Карпош Парнери со посебен режим на прем на роба  Карпош Парнери со посебен режим на прем на роба  Карпош
Центар Центар Центар
Бутел Бутел Бутел
Чаир Чаир Чаир
Шуто Оризари Шуто Оризари Шуто Оризари
Гази Баба Гази Баба Гази Баба
Аеродром Аеродром Аеродром
Кисела Вода Кисела Вода Кисела Вода
Илинден  Илинден  Илинден 
Петровец Петровец Петровец
Легенда
Поле Испораката во овој дел ќе се врши од 10 часот до 13:00 часот
Поле Испораката во овој дел ќе се врши од 13:00 часот до 16 часот
Поле Партнери како Телеком, A1, Нептун и слични

Станете партнер!