Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Сервис

Паком Компани има сопствен современо опремен сервис за компјутерски системи и персонални сметачи, печатачи и други ИТ производи.
Опремен согласно светски норми, со алат за различни интервенции и лагер на резервни делови, Паком Компани е подготвен во секое време да одговори на сите ваши потреби и барања.
Во сервисот работат стручно опремени лица кои ќе ви помогнат да ги отстраните проблемите на вашите:

  • Сервери
  • Работни станици
  • Персонални компјутери & notebook-и
  • Монитори
  • Печатачи
  • Мрежна опрема
  • Уреди за непрекинато напојување и други ...


Покрај ова Паком Компани ви гарантира стручна поправка на сите производи на Hewlett Packard (Паком Компани е AWDP (Authorized Warranty Delivery Partner) на Hewlett Packard за Република Македонија)

Ве молиме сите прашања од техничка природа испратете ги на:

servis@pakom.com.mk

Станете партнер!