Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Контакти

Паком Компани

Јадранска Магистрала бр.12
П. Фах 829
1000 Скопје, Македонија
Т: +389 2 3202-800
Ф: +389 2 3202-892

Е: sales@pakom.com.mk
И: www.pakom.com.mk 

Работно време

понеделник - петок: 0830 - 1700
сабота: 0900 - 1400

Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!