Пребарување

Внесете клучен збор

 

 
21.09.2012
МЕНАЏЕР ЗА КЛУЧНИ КУПУВАЧИ
ПАКОМ КОМПАНИ, дел од М САН Група, е водечки овластен дистрибутер на ИТ опрема и потрошувачка електроника на пазарот во Македонија. Како резултат на зголемен обем на работа го огласуваме следното работно место менаџер за клучни купувачи. Повеќе...

Станете партнер!