Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Новитети од продажбата

Новитет - Паком Сервис - Cервисирање на LG уредите IT сегмент
  24.07.2014
Новитет - Паком Сервис - Cервисирање на LG уредите IT сегмент
Почитувани Партнери,

Сакаме да Ве известиме дека Сервисниот Центар на Паком Компани е авторизиран за гаранциско сервисирање на LG уредите IT сегмент (лаптопи, монитори и проектори). Доколку имате потреба од гаранциски сервис на оваа група IT уреди повелете контактирајте не на тел. 02/3202893 или на e-mail servis@pakom.com.mk

Ваш Паком Сервис

Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!