Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Новитети од продажбата

Новитет - Паком Сервис - Сервисни Квалификации за HP DESIGNJET уредите
  18.12.2013
Новитет - Паком Сервис - Сервисни Квалификации за HP DESIGNJET уредите

Почитувани Корисници,

Ни претставува особена чест да Ве известиме дека сервисниот центар на Паком Компани се стекна со Сервисни Квалификации за HP DESIGNJET уредите.
Со овие сервисни квалификации сме овластени да ги сервисираме следните серии: HP Designjet T120, T520 и HP Designjet Z5400, Z2100, Z3x00, Z5200ps, T6x0, T7x0, T1xx0.
Доколку имате потреба повелете во Паком Сервис.

Ваш Паком Сервис


Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!