Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Новитети од продажбата

Новитет - Паком Сервис
  27.08.2013
Новитет - Паком Сервис

Почитувани партнери/корисници,

Чест ни е да Ве известиме за новитет во работењето на Сервисот на Паком Компани.
Имено, во активностите на Паком Сервис воведуваме нова услуга за поправка на матични плочи за лаптопи. За таа цел Паком Компани набави висококвалитетна опрема од познат светски производител.

За повеќе информации можете да се обратите на тел. 02/3202893 или на нашата е-маил адреса servis@pakom.com.mk


Повелете, ќе бидете квалитетно услужени.


Ваш Паком Сервис


Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!