Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Новитети од продажбата

Новиот сервисен центар на Паком Компани
  24.07.2013
Новиот сервисен центар на Паком Компани


Почитувани Соработници,

Со гордост Ви го претставуваме новиот сервисен центар на Паком Компани.
Се протега на површина од 200 м2 опремен со современа опрема за сервисирање на комплетната програма за која што Паком Компани се појавува како увозник.
Целосно климатизиран, со посебен магацински простор за резервни делови, простор за уредно чување на уредите кои ги носат нашите корисници.

Повелете...

 

Ваш Паком Сервис


Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!