Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Новитети од продажбата

Паком сервис - Акција за замена на 15,6" LED екрани
  05.02.2013
Паком сервис - Акција за замена на 15,6" LED екрани

Почитувани Партнери / Корисници,

 

Месец Февруари е месец во кој спроведуваме акција на замена на 15.6 ЛЕД екрани по многу поволни услови. За сите заинтересирани Партнери / Корисници во месец Февруари работна рака за замена на 15.6 ЛЕД екранот е гратис, се наплатува само екранот по цена 15% пониска од досегашната.

Доколку сакате да го превземеме Вашиот лаптоп од адреса која Вие ќе ја посочите Ве молиме пополнете го формуларот во прилог, испратете го на нашата е-маил адреса servis@pakom.com.mk и ние ке организираме транспорт. По поправка лаптопот ке Ви биде вратен на Вашата адреса.

 

1

За дополнителни информации Ви стоиме на располагање, обратете се на тел. 02/3202893 или на нашата е-маил адреса servis@pakom.com.mk

 

 

Најава за превземање.doc


Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!