Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Новитети од продажбата

ПАКОМ СЕРВИС - АКЦИЈА !!!
  08.11.2012
ПАКОМ СЕРВИС - АКЦИЈА !!!

 

 

 

 

 

 

 

Почитувани партнери и корисници,

Паком Сервис започнува акција на замена на 15.6`` ЛЕД екрани под поволни услови. Затоа ако имате проблем со екранот на Вашиот лаптоп слободно обратете се во Паком Сервис и ќе бидете услужени. Испорака на 15.6`` ЛЕД екрани од лагер.
За детални информации Ве молиме контактирајте не на тел. 02/3202893 или на нашиот маил servis@pakom.com.mk. 1
Нудиме можност на превземање на Вашиот лаптоп од адреса која Вие ќе ја посочите. Се што треба е да го превземете и пополните формуларот во прилог и испратите на servis@pakom.com.mk.

Ваш Паком Сервис

Најава за превземање.doc

 


Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!