Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Haier

Haier е основан 1984 г. во Qindao (Кина) како произведувач за ладилници за домашниот пазар. Само 20 години беа потребни Haier да стане 4-ти светски производител на потрошувачка електроника и 3-ти светски производител за ладилници.

Овој резултат го прави Haier брендот да биде во првите 100 глобално познати светски марки. Haier е прва кинеска компанија која е присутна на сите континенти. Компанијата има 30.000 вработени, присутна е во 165 земји.

Асортиманот на Haier производите ги покрива сите видови на апарати за домаќинство од микробарнови печки, перални за алишта, перални за садови, ладилници, замрзнувачи потоа асортиман од аудио и видео програмата ЛЦД, плазма, слим и рамни телевизори па до мобилни телефони.

Haier во Италија отвори претставништво за развој на европскиот пазар и вложи инвестиции во две фабрики за ТВ-а и ладилници во Италија и Словачка, со долгорочни планови за развој на овој бренд во Европа.

Како гаранција за квалитет Haier има интернационални сертификати вклучувајќи и ISO9001(1992) и ISO14001(1996).


Повеќе информации на: www.haier.com


 

Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Новитети

Станете партнер!