Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Verbatim

VerbatimПаком Компани е официјален дистрибутер на Verbatim за Р. Македонија од 1996 година.

Искористете ја можноста да набавите оригинални производи од лидерот на DataStorage производите и обезбедете им доживотна гаранција и сигурност на вашите податоци со помош на производите за снимање - заштита - Verbatim, за кој Паком Компани е официјален дистрибутер за Македонија. Се на едно место за вашите документи, студии, фотографии, архивирање на податоци и други пореби. Снимете ги на CD, DVD, или понесете ги со вас на USB медиа. Испечатете ги на некоја од повеќето видови фото хартија при тоа користејќи ги квалитетните компатибилни тонери. За овие и други потреби во секое време достапни ви се следниве производи:

  • CDs/DVDs/MO/UDO disks
    • CD-R/CD-RW
    • DVD-R/DVD+R
    • DVD-RW/DVD+RW
    • DVD-RAM/MagnetoOptical
    • Audio products/MusicLifePlus
    • UDO - Ultra Density Optical discs.
  • Tape Media
    • QIC Cartridges
    • 4mm DDS & 8mm Data Cartridges
    • DLT/SLR Cartidges
    • LTO Ultrium tape cartridges
  • Floppy Disk
    • Floppy disks
  • Accessories
    • CD Sleeves & Cases
    • Mouse pads
    • DVD library cases
    • Multimedia markers
    • Mini travel mouse
  • Printer Consumables
    • Toner products
    • Ink Jet Photo Paper
    • Paper products
    • Label products
  • Memory Cards
    • xD Picture Cards
    • Memory Stick
    • mini SD
    • Secure Digital
    • RS-MMC
    • Compact Flash
    • Multimedia
    • SmartMedia
  • Digital Devices
    • 5 in 1 Store’n’Go
    • Store’n’Go Proffesional - 90x speed
    • Hi-Speed USB 2.0 Drive
    • Store’n’Go Easy
    • Hi-Speed Store’n’Go USB 2.0 Drive
    • Hi-Speed 11 in 1 Card Reader
    • The memory card adapter
Единствена технологија:

Super AZO (CD-R 52x) Одлична заштита од УВ зраци и исклучителна отпорност со гаранција за заштита на податоците до 100 години.

Advanced AZO+ (DVD Recordable) Зголемена отпорност и заштита од УВ зраци овозможувајќи висок квалитет на фотографиите како и одличен звук на снимените мелодии со гаранција за заштита на податоците до 100 години.

Metal AZO (CD-R Audio) Зголемена отпорност и заштита од УВ зраци со гаранција за заштита на податоците до 40 години.

Advanced SERL+ (Super Eutectic Recording Layer) Специјална подлога за снимање на DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, CD-RW 24x, 32x медиите од Verbatиm кои гарантираат безшумно снимање при крајно големи брзини.

SERL (Super Electric Recording Layer) Специјална подлога за снимање на CD-RW и DVD-RW медиите од Verbatиm кои гарантираат безшумно снимање повторно и повторно.

HARD COAT Scratch Guard Специјална подлога која гарантира дека медиите нема да се изгребат дури и при екстремни оштетувања.

Double Protection Комбинирана заштита на Super AZO и Кристалниот слој кој на медиите им дава двојно поголема трајност и сигурност при користењето.

Crystal Отпорен и цврст слој за зголемена заштита од ненамерни оштетувања.www.verbatim.com

 

Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!