Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Transcend

TranscendTranscend произведува, дистрибуира и продава 2 000 различни видови мемориски модули и матични плочи.

Паком Компани членка на М Сан Група е овластен дистрибутер на производите на Transcend за Р. македонија од септември 2006 година.  

Transcend е основан од Peter Shu врз основа на својата визионерска филозофија "win-win", која се заснова на тимска работа и партнерство. Компанијата има 6 главни канцеларии ширум светот: Тајпеј - Тајван, Оринџ - УСА, Ротердам - Холандија, Хамбург - Германија, Токио Јапонија, и Хонг.


Transcend е компанија која постојано се труди да на своите купувачи им пружи квалитетни производи, па и не е чудо што на своите мемории им дава доживотна гаранција. Имплементацијата на "Total Quality Control" концептот покажува колку Transcend мисли на своите производи. Истажувачкиот тим собрал 13 години работно искуство при тоа развивајќи врвни производи со примена на најнова технологија.

Затоа денес Transcend е синоним за квалитетен производ.

некои податоци за Transcend Transcend

 • приходи од 250 милиони долари во 2000 година
 • преку 400 вработени ширум светот 
 • 500 просечни дневни нарачи
 • прв производител на мемориски модули со ISO 9001 сертификат во светот 

 

Transcend производи
Мемориски единици за чување на податоци, слики, мелодии и друго од најпознатиот производител на брендирана меморија - Transcend.

Стандардна меморија
 • EDO memory
 • FPM memory
 • RAMBUS memory
 • SDRAM memory
 • DDR memory
 • DDR2 memory

 

Патентирана меморија за
 • Mother board
 • Desktop
 • Notebook
 • Server
 • Workstation
 • Printer
 • Router
Флеш картички
 • CompactFlash Card
 • SecureDigital High Capacity Card
 • Game Card
 • Secure Digital Card
 • MultiMedia Card
 • Memory Stick
 • xD Picture Card
 • SmartMedia Card
УСБ меморија
 • Hi-Speed Series
 • V Series
 • T Series
 • JetFlash elite

 

 

Т.соник МП3 уреди
 • Т.sonic 630
 • Т.sonic 620
 • Т.sonic 610
 • Т.sonic 530
 • Т.sonic 520
 • Т.sonic 510
 • Т.sonic 310
Пренослив тврд диск
 • StoreJet 2.5 S/B/R/T
 • StoreJet 2.5 SATA S/B/R/T
 • StoreJet 3.5
 • StoreJet OTG 
 • StoreJet 1.8
 • Combo 

 

Мултимедиа производи
 • Digital Album

 

Галантерија
 • USB card reader
 • PCMCIA Adapter

 
 

Повеќе информации на:  www.transcendusa.com
 

 

Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!