Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Speed Link

Компанијата SpeedLinkSpeed Link  за која Паком Компани е официјален дистрибутер за Р.  Македонија од 2005 година позната по својата широка палета на производи кои опфаќаат производи во категорија на компјутерски додатоци и периферии (глувчиња, мултимедиски тастатури, слушалици ...), производи за играње за PlayStation, XBox и други па се до квалитетни web камери. Компанијата е позната по својот квалитет, а во времето на информатиката и комуникациите на 21 век периферните компјутерски уреди не се веќе луксуз туку и потреба.

Одберете од широката палета на производи и тоа:

 

 

 

 


Повеќе информации на: www.speed-link.com

Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!