Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

SoundGraph

SoundGraphПаком Компани членка на М Сан Група е овластен дистрибутер за SoundGraph програмата од септември 2006 година. SoundGraph е водечки производител на уреди за далечинско управување на компјутер со медиа центар.

SoundGraph е компанија која настанала во 2000 година, основана од група на ентузијасти, бивши вработени на Samsung Electronics.   
 
Некои податоци за SoundGraph: 
  • SoundGraph iMON VFD е прогласен за уред на месец мај во 2005 година во Tom`s Hardware часописот.


Повеќе информации на: www.SoundGraph.com

 

Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!