Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

GeCube

GeCubeПаком Компани членка на М Сан Група, од септември 2006 година е ексклузивен дистрибутер за графичките картички GeCube за Република Македонија.

GeCube е марка графички картички на тајванската корпорација Info-TEK, основана 1990 година. Корпорацијата се состои од четири фабрики кои се наоѓаат во Тајван и Кина. Спаѓа во кругот на елитни партнери како што се ATI-евите AIB (Add In Board) партнери, а уште повеќе во делот на AIB PCI Express партнерите! AIB партнерство можат да остварат само директните произведувачи на графички картички.

GeCube произведува и продава само графички картички и тоа исклучително базирани на ATI графичките процесори и дизајн. На референтните ATI модели неретко се додаваат специфични решенија како на пример поквалитетна меморија или појаки вентилатори. Токму ова во комбинација со пристапни цени ги прави популарни во светот. Ентузијастите и компјутерските фанатици кои се одлучуваат да купат средна или висока класа производи ќе бидат наградени со врвен квалитет на меморија, појак вентилатор, иновација како што е 2x DVI излез, првокласен софтверски пакети ...

Оваа компанија има поставено три цели, наведени како „3S Goals“:

 • Strong creativity
 • Straightforward
 • Success!

Визија:
Да се стане прв избор за мултимедијални производи за 3D пазар

Мисија:

 • Да се стане пионер во комплетната испорака на сигурни мултимедиски производи со високи карактеристики согласно барањето на пазарот.
 • Базирано на најнова технологија, користејќи знаење и искуство за брзо претставување производи на пазарот, при тоа намалувајќи трошоци за интеграција, како и подобро управување со промените.
 • Нашиот тим е фокусиран на мултимедиски производи со што се осигурува долготрајно задоволство на корисниците.
 • Посветени сме на врвен квалитет на производите и навремена испорака на решенија.
 • Ги слушаме барањата на корисниците и ги разбираме потребите на пазарот.

Стратегија:

 • Брзо пуштање на производите на пазарот
 • Задоволство на купувачите
 • Лидерство во технолошките иновации

 


Повеќе информации на: www.gecube.com