Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Canon

CanonCanon е јапонска компанија специјализирна за оптички и дигитални производи, вклучувајќи камери, монитори, фотокопирни уреди и печатачи, мултифункциски уреди, како и потрошни материјали. 

Canon е еден од неколкуте водечки светски брендови подеднакво застапен во бизнис и домашните окруженија. Широкото портфолио наменето за домашни корисници, малите, средните и големите компании се состои од различни решенија наменети за запишување и снимање на податоци. Industrial Products Business одделот го проширува портфолиото на медицинскиот, оптичкиот и радиодифузниот пазар, а особено на ИТ пазарот. Познат по своите технологии кои се однесуваат на камерите и фотоапаратие каде што знаењето е широко применето на голем спектар производи и опрема, како што се печатачите, скенерите и двогледите преку врвните серии на дигитални и SLR фотоапарати.

Canon изработува производи кои го оплеменуваат животниот стил, подржувајќи ја Canon пораката "You Can", која секому овозможува да ги реализира своите креативни потенцијали.

Седиштето на компанијата е во Јапонија, Осака / Токио.


Повеќе информации на: www.canon.com

 

Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!