Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

APC

APCAmerican Power Conversion е компнија специјалиирана за заштита од многу основни причини кои доведуваат до губење на податоци, оштетувања или испади од работа на компјутерските системи.  Сигурноста е легендарен слоган на компанијата APC, а такви се и нивните производи: легендарно сигурни.
Основана 1981, АПЦ е водечки производител на глобални, еднонасочни и наизменични производи за заштита на енергетски производи и услуги, кои вклучуваат потискувачи на напонски удари, непрекинато напојување (УПС), опрема за енергетско прилагодување, софтвер за управување со енергија и опрема за прецизно ладење.

APC, познат по зборот „Legendary Reliability“ (легендарна сигурност), поставува стандарди за квалитет, иновации и поддршка на енергетско и енергетско-структурни решенија и тоа од персоналните компјутери до големите базни системи. Нивните сеопфатни решенија, кои се проектирани како за домашни компјутери, така и за корпоративни окружувања, ја унапредуваат управливоста, расположивоста и карактеристиките на осетливите електронски, мрежни, комуникациски и индустриски опреми од секакви размери. 

Некои податоци за APC:

  • светски лидер во своето подрачје
  • преку 6000 вработени ширум светот
  • на листа на престижните Fortune 1000, Forbes 500, NASDAQ 100 и S&P 500

Повеќе информации на:   www.apc.com


Повеќе информации

... за можноста да се одберат најдобрите APC решенија за вашите потреби:

 

Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!