Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

AMD

AMDAdvanced Micro Devices  водечки светски проиводител на иновативни решенија во информатиката, на полето на микропроцесорите и графичките процесори. AMD е посветен на унапредувањето на отоворените иновации, избор кој ја поттикнува индустријата да остварува супериорни решенија за корисниците ширум светот - како за бизнис така и за домашните корисници.

Новиот AMD
AMD и ATI ги здружија силите со цел да ја унапредат индустријата, да го зголемат растот, иновациите и да пружат можност за избор на најквалитетни решенија за нашето рбаотење.

AMD е светска компанија која со своите иновации и визии се наметна како лидер во индустријата, а светските компании се одликуваат со три карактеристики: прва, да испорачуваат нови проиводи, второ, поставување на ефикасни производни процеси, и какотрето силна визија за насоката на својата работа (а понекогаш и на целата индустрија).


Повеќе информации на: http://www.amd.com/

 

Важни линкови:

Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!