Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

ISO 2001:2000

2003 година Паком Компани се стекна со сертификат за квалитет согласно меѓународните стандарди ИСО 9001:2000 во областа на асемблирање, продажба и сервисирање на компјутерска опрема (hardware, software и netware) и на потрошни материјали, сервис дизајн.