Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Нарачки

Доколку сте компанија која се занимава со трговија на компјутерска опрема и галантерија, потрошувачка електроника, канцелариски материјали и сте заинтересирани за нашите производи испратете го вашето писмено барање на следнава електронска пошта:

или писмено на факс: 02/3202-892 и истите ќе ви бидат спремни за испорака.

  •  Паком Компани врши испорака преку ЕМС со подмирување на трошоците и прифаќање на сите ризици од ваша страна.
Продажба:

Т:  02/3202-800
Ф: 02/3202-892
E: sales@pakom.com.mk

Доколку имате било какви прашања или сугестии ве молиме обратете се на 02/3202-800 или на sales@pakom.com.mk

Станете партнер!