Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

За нас

Денес, во современиот свет на информатичката технологија и комуникациите кога веќе ништо не е така едноставно Паком Компани на своите потрошувачи и клиенти им нуди поедноставен пристап за реализација на нивните потреби.
Како резултат на долгогодишната успешна работа на менаџерскиот тим, денес на пазарот достапни се дел од светските познати информатички куќи со нивните производи (повеќе)
Паком Компани на македонскиот ИТ пазар е препознатлив како дистрибутер на повеќе познати куќи, но и како:

  • Авторизиран дистрибутер на Hewlett Packard за Македонија. (HP Logistic Service Partner & HP Channel Development Partner ).
  • AWDP (Authorized Warranty Delivery Partner) на Hewlett Packard за Македонија.

За М САН Група

М САН Група е приватна компанија, која брзо прерасна во една од водечките компании во Хрватска. Имаме отворено компании во регионот кои се мошне успешни, и тоа во Австрија, Босна и Херцеговина, Србија, Црна Гора, а во припрема сме да започнеме со активности и во Македонија.   
 
М САН Група е тим кој брои повеќе од 1000 млади луѓе кои се научени да работат во проактивна средина. Затоа, ние постојано сме во потрага по крајно мотивирани луѓе кои се желни да работат во интернационално опкружување, ориентирани кон резултати, и во проактивна и водена од успех организација.

web: www.MSAN.hr