Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Новитети од компанијата

11.12.2008
ACER весели денови

Почитувани партнери!

Искористете ја оваа извонредна можност и остварете дополнителна заработка!

Повеќе...
23.08.2007
Промена на испорака низ МК – 28 август

Почитувани партнери,
Ве информираме дека испорката во вторник, 28 август (празник – Успение на Пресвета Богородица) се преместува за понеделник, 27 август...

Повеќе...
16.03.2007
Новиот телефонски број

Од јануари 2008 година вработените на Паком Компани ќе можете да ги добиете на новиот телефонски број 02/3202-800, кога и дополнително ќе ве известиме за локалите на сите вработени.

Повеќе...
20.09.2006
ПАКОМ newsletter · 20.09.2006.
Паком Компани – Скопје и М САН Група (Република Хрватска) со задоволсто Ви соопштуваат дека од 01.09.2006 година, Паком Компани стана членка на групацијата М САН, водечки регионален дистрибутер, што ни овозможува да ја зголемиме и прошириме нашата соработка. Повеќе...
01.09.2006
Преземање на Паком од страна на M SAN Група

Повод за конференцијата е преземањето на македонската ИТ компанија ПАКОМ од страна на М САН Група - водечка ИТ компанија во Хрватска.

Станува збор за странска директна инвестиција во Република Македонија, која ќе донесе свеж капитал и ќе придонесе кон зголемување на бројот на вработените.

Повеќе...

Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!