Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Новитети

24.07.2014
Новитет - Паком Сервис - Cервисирање на LG уредите IT сегмент
Почитувани Партнери, Сакаме да Ве известиме дека Сервисниот Центар на Паком Компани е авторизиран за гаранциско сервисирање на LG уредите IT сегмент (лаптопи, монитори и проектори). Доколку имате потреба од гаранциски сервис на оваа група IT уреди повелете контактирајте не на тел. 02/3202893 или на e-mail servis@pakom.com.mk Ваш Паком Сервис Повеќе...
18.12.2013
Новитет - Паком Сервис - Сервисни Квалификации за HP DESIGNJET уредите

Почитувани Корисници,

Ни претставува особена чест да Ве известиме дека сервисниот центар на Паком Компани се стекна со Сервисни Квалификации за HP DESIGNJET уредите.

Повеќе...
27.08.2013
Новитет - Паком Сервис

Чест ни е да Ве известиме за новитет во работењето на Сервисот на Паком Компани.
Имено, во активностите на Паком Сервис воведуваме нова услуга за поправка на матични плочи за лаптопи. За таа цел Паком Компани набави висококвалитетна опрема од познат светски производител.

Повеќе...
24.07.2013
Новиот сервисен центар на Паком Компани


Почитувани Соработници,

Со гордост Ви го претставуваме новиот сервисен центар на Паком Компани.
Се протега на површина од 200 м2 опремен со современа опрема за сервисирање на комплетната програма за која што Паком Компани се појавува како увозник.
Целосно климатизиран, со посебен магацински простор за резервни делови, простор за уредно чување на уредите кои ги носат нашите корисници.

Повелете...

 

Ваш Паком Сервис

Повеќе...
08.05.2013
VMware - нова дистрибуција во портфолиото на Паком Компани

Почитувани Партнери,

Задоволство ни е да Ве информираме дека ПАКОМ Компани, како членка на М САН Групацијата, ја прошири својата понуда со софтверските производи на компанијата VMware, водечкиот светски Бренд за виртуелизација на серверска и клиентска инфраструктура, како и апликациска вируелизација. М САН Група се здоби со статус на овластен регионален дистрибутер на VMware производите за подрачјето на Хрватска, додека преку своите членки стана овластен дистрибутер во целиот регион и тоа, ПАКОМ Компани за територијата на Македонија, а КимТек подружниците за териториите на Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Албанија и Косово.

Повеќе...
18.04.2013
HP со нова класа сервери
Новата класа сервери се дизајнирани за социјални, мобилни податоци, податоци во „облак“ и големо количество податоци
________________________________________________________
Денешните центри за големи количества податоци се приближуваат до критична точка каде понатамошниот раст е ограничен поради моменталната економија на традиционалната инфраструктура. Серверите HP Moonshot се првиот чекор што може да го преземат организациите за да се справат со овие ограничувања. Повеќе...
05.02.2013
Паком сервис - Акција за замена на 15,6" LED екрани

Почитувани Партнери / Корисници,

 

Месец Февруари е месец во кој спроведуваме акција на замена на 15.6 ЛЕД екрани по многу поволни услови. За сите заинтересирани Партнери / Корисници во месец Февруари работна рака за замена на 15.6 ЛЕД екранот е гратис, се наплатува само екранот по цена 15% пониска од досегашната.

Повеќе...
17.01.2013
TOSHIBA најави ценовно пристапен Ultrabook ™ со екран осетлив на допир
Toshiba го најави Satellite U845Т со 14-инчен екран осетлив на допир Ultrabook ™. Дизајниран за секојдневна работа и забава, Satellite ® U845Т обезбедува идеална мешавина на преносливост, карактеристики и перформанси со повеќе прифатлива цена. Повеќе...
14.01.2013
ACER Iconia B1
Acer  ги најави Iconia B1-A71 таблетите насочени кон младите или семејства во потрага по дополнителни таблети за нивните деца. Iconia B1 исто така е идеален за зафатени поединци кои сакаат удобен мобилен придружник. Седум инчниот екран  е удобен за е-читање, прелистување на веб, играње игри и гледање видеа. Повеќе...
08.11.2012
ПАКОМ СЕРВИС - АКЦИЈА !!!

Почитувани партнери и корисници,

Паком Сервис започнува акција на замена на 15.6`` ЛЕД екрани под поволни услови. Затоа ако имате проблем со екранот на Вашиот лаптоп слободно обратете се во Паком Сервис и ќе бидете услужени. Испорака на 15.6`` ЛЕД екрани од лагер.

Повеќе...

Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!