Пребарување

Внесете клучен збор

 

 

Понуда

Главна дејност на Паком Компани е дистрибуција на ИТ опрема и потрошни материјали за компјутери и канцеларии на македонскиот и странскиот пазар. Во производите на Паком Компани денес препознатливи се следниве светски познати куќи.

 

Одберете производ кој најдобро ќе ги задоволи потребите наменети за вашиот дом, канцеларија, продавница.

Десктоп компјутери

Одберете од високо квалитетните производите од програмата на HP наменети за:

 • домашни корисници
 • средни и мали бизниси
 • големи претпријатија

Преносни компјутери

Преносните компјутери од програмата на HP со врвни перформан- си ви нудат достапност до вашите иформации во секое време, а наменети за:

 • средни и мали бизниси
 • големи претпријатија

Џепни компјутери

Вистинскиот избор за вашиот џеб - HP iPAQ™ џепните компјутери од програмата на HP сега и како мобилен телефон. Благодарение на оперативниот систем на џепниот компјутер поврзете се со компјутерот во вашата канцеларија и бидете секогаш во чекор со случувањата. Направете избор помеѓу:

 • HP iPAQ™ Pocket PC
 • HP iPAQ™ Mobile Messenger

 

Монитори & Проектори

За добра и квалитетна презентација не ви треба само добар мони- тор туку и квалитетен проектор. Производите на HP ви нудат из- бор на квалитетни LCD монитори во димензии од 15-inch, 17-inch, 20.1-inchи 23-inch, како и проектори за:

 • домашни и
 • бизнис корисници

Печатачи & Скенери

Зачувајте ги вашите документи, секојдневни трансакции, најубави моменти со помош на разноврсниот избор на печатач и скенери, и тоа:

 • ласерски печатачи црно/бело
 • ласерски печатачи во боја
 • инк џет печатачи
 • фото печатачи
 • големи печатачи - плотери
 • мултифунционални печатачи (печатач, скенер, факс, копир)
 • скенери

Дигитални фотоапарати

Извонредната разноврсност на дигиталните фотоапарати од програмата на ХП ви овозможуваат да ги задоволите потребите на секојдневното живеење. За таа цел ние ви нудиме дигитални фо- тоапарати за аматери и професионални корисници.

Галантерија

Доколку сакате да ги дополните вашите персонални, преносни, џепни компјутери со додатоци кои ќе ви го поедностават или подобрат секојдневното работење побарајте ги следниве производи од HP:

 • ташни за преносни и џепни компјутери
 • ташни за проектори
 • полнач за батерии
 • моливчиња за џепни компјутери
 • безжични слушалки
 • тастатури
 • глувчиња и др.
Потрошувачка електроника

Апаратити дизајнирани за да ви овозможат едноставно и брзо опремување на вашиот дом со најнова технологија. Опремете го вашиот дом со сите апарати кои ги посакувате и кои Ви се потребни, од дневната соба, кујната, купатилото, спалната па се до детските соби! Нашата мисија е да ви помогнеме во опремување на вашиот дом со сите апарати, водејќи сметка да купувањето не биде оптеретување туку уживање.

 • Плазма телевизори
 • LCD телевизори
 • DVD плеери
 • DVD рекордери
 • Активни звучници
 • Пасавни звучници
 • Домашни кина
 • Преносни уреди
 • Мали апарати за во кујна
 • Микровални печки
 • Фрижидери
 • Ладилници
 • Машини за перење алишта
 • Клима уреди

Паком

E pluribus unum.
               Од многуте едно.

Станете партнер!